Har du spørgsmål? Ring på 22 35 80 37 Kontakt os Læs mere om os

Træfældning

Træfældning i Kolding, Vejle og Fredericia

Har du et stort træ i haven, som skygger for solen? Så kommer vi gerne og fælder det for dig. Hos M.H. Nature Care finder du et professionelt firma der har stor erfaring med træfældning. Vi står til rådighed hos både private, skovfogeder, kommuner og erhvervskunder. Vi kommer i Kolding, Vejle og Fredericia, men arbejder hovedsageligt på Sjælland.

​​Træfældning kræver ofte specialister, da der kan stå andre træer, bygninger eller andet tæt på, som ellers risikerer at blive beskadiget. Hvis der er tale om et frugttræ – et æbletræ eller et pæretræ – er det væsentligt, at der bliver foretaget en rigtig træfældning for at træet vil skyde korrekt. Vi har den rette erfaring og de korrekte maskiner til at udføre træfældninger i alle størrelser.

​​HVAD KOSTER TRÆFÆLDNING?

Den eksakte pris på træfældning varierer efter træets størrelse samt opgavens omfang. Det gælder også beskæring af træer og topkapning. Vi udfører træfældning både med motorsav og gravemaskine med klo. Hvis det er nødvendigt anvender vi en lift, så vi kan fælde træet oppefra. Uanset hvad er du dog garanteret at få attraktive og konkurrencedygtige priser her hos os i forbindelse med fældning af træer.​​

​Ved træfældning saver vi altid de tunge grene af først, så de ikke skader eventuel stenbelægning. Det er smart at få professionel hjælp til dette, da du derved har en forsikring, der sikrer dig, hvis noget går galt. Du kan enten selv vælge at beholde træet, eller vi kan tage det med for dig.

KONTAKT OS FOR NÆRMERE VIDEN OM TRÆFÆLDNING

Vi er altså et professionelt firma, som står klar til at hjælpe med forskellige størrelser af træfældning. Hos os er du garanteret en billig pris hver gang. ​Kunne du tænke dig at høre nærmere om træfældning og modtage et godt tilbud, så ring til os på tlf: 22 35 80 37 eller send os en mail på kontakt@mh-nature-care.dk. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål til os?

M.H. Nature Care

CVR: 36334592
Følg på Facebook

Adresse

​Svanemosevej 95,
6000 Kolding

Kontaktinfo

Telefon: 22 35 80 37
E-mail: kontakt@mh-nature-care.dk