Har du spørgsmål? Ring på 22 35 80 37 Kontakt os Læs mere om os

Jordarbejde

M.H. Nature Care udfører alle former for jordarbejde. Fra afrømning af muld og byggemodning af grunde til terrænregulering og udgravninger til kælderareal og rørlægning.

Hvis du er i tvivl om din opgave høre inde under vores arbejdsområder er du altid velkommen til at kontakte os og hører hvad vi kan gøre for dig. Vi har stor erfaring med jordarbejde og har løst flere forskellige opgaver så hvis du har en jord arbejdsopgave kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Når vi udføre jordarbejde eller andet anlægsgartner arbejde foretrækker vi altid at få en god dialog med kunden om opgaven og en skriftlig repræsentation af aftalen så der ikke er nogen forvirring. På den måde kommer du heller ikke skuffet fra oplevelsen.

Jordarbejde i høj kvalitet

Kvalitet og kompetence er nøgleordene i vores jordarbejde. Vi udfører Jordarbejde for private husejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

​Da jord er et levende materiale, kræver det en professionel indsats, hvis resultatet skal holde. Samtidig er jordarbejdet følsomt overfor vind og vejr. Det er således nødvendigt at planlægge arbejdet, så vi undgår f.eks. våd og frossen jord.

Få et uforpligtende tilbud på Jordarbejde

Så står du og mangler jordarbejde af den ene eller den anden grund, er du mere end velkommen til at kontakte os og få en god dialog om hvad din opgave kræver og hvad du kan regne med fra os. Du kan ringe til os på tlf: 22 35 80 37. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@mh-nature-care.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Hvis du kan beskrive din opgave så detaljeret som muligt når du kontakter os skriftligt vil det hjælpe meget med at få skabt en produktiv samtale om dine forventninger til opgaven. Kontakt os i dag, så giver vi et uforpligtende tilbud på jordarbejde.

Har du spørgsmål til os?

M.H. Nature Care

CVR: 36334592
Følg på Facebook

Adresse

​Svanemosevej 95,
6000 Kolding

Kontaktinfo

Telefon: 22 35 80 37
E-mail: kontakt@mh-nature-care.dk