Har du spørgsmål? Ring på 22 35 80 37 Kontakt os Læs mere om os

Beplantning

Beplantning i Kolding og omegn

Når der er tale om beplantning omhandler konstruktionen af en kunstig vegetation. Så som meget vilde og livlige plante haver, blomsterbed, træer og buske. Der kan sågar være tale om en simpel græsplæne. Beplantning kan være meget struktureret og simpelt eller vild og dynamisk, det kommer an på hvad kunden ønsker og hvilke muligheder der er i området.

Præcis hvilken løsning du har brug for eller ønsker ved du bedst selv, men skulle du have brug for noget rådgivning og hjælp til planlægningen står vi gerne klar.

Vi har udført beplantning af mange forskellige typer i flere forskellige områder. Vi har arbejdet i Vejle, Kolding og Fredericia. Dog foregår mest af vores arbejder på Sjælland.

Beplantning hovedsageligt som totalentreprise

Når vi udføre beplantning gør vi det hovedsageligt som totalentreprise. Det vil sige at beplantningen er en del af et større projekt som udgravning og redesign af en have, eller konstruktionen af en ny terrasse.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt din opgave er noget for os er du altid velkommen til at kontakte os så vi kan få opgaven på plads og samtidig diskutere en fornuftig pris på beplantningen.

Fordele ved beplantning

Afhængig hvor meget din nuværende have eller dine grønne område trænger til en kærlig hånd, kan en veludført beplantning bringe helt nyt liv til området.

Alle ved også at de positive effekter en pæn have har på et hus ikke kan beskrives med ord. Afhængig af hvilken slags beplantning der er tale om har de selvfølgelig også anderledes effekter.

Få et uforpligtende tilbud på beplantning.

Går du og tænker på at få lavet lidt om i haven? Går du og tænker på fantastiske måder beplantning kan friske din have op på? Så kan vi måske hjælpe dig. Kontakt os på tlf: 22 35 80 37, e-mail kontakt@mh-nature-care.dk eller via vores kontaktformular, så giver vi et uforpligtende tilbud på beplantning.

Har du spørgsmål til os?

M.H. Nature Care

CVR: 36334592
Følg på Facebook

Adresse

​Svanemosevej 95,
6000 Kolding

Kontaktinfo

Telefon: 22 35 80 37
E-mail: kontakt@mh-nature-care.dk