Har du spørgsmål? Ring på 22 35 80 37 Kontakt os Læs mere om os

Landskabspleje

Landskabspleje i Kolding og omegn

Landskabspleje handler om at manipulere det naturlige miljø i haven, parken eller hvorend projektet skal foregå. Typisk har landskabspleje rødder i havearbejde men omhandler også opførelse af bygninger til haven, installationer af vægge, udgravning og arbejde der tager hensyn til områdets helhed. Dette resultere i en redesignet have der ikke føles kunstig men tværtimod går i et med miljøet i området og samtidig står ud fra sine omgivelser.

M.H. Nature Care har arbejdet med Landskabspleje i en lang periode og med det har vi erfaret os nogle færdigheder der gør os til den helt rette samarbejdspartner når du står og mangler landskabspleje.

Vi har arbejdet med landskabspleje i byer som Vejle, Kolding og Fredericia, men tilbyder hovedsageligt landskabspleje på Sjælland. Vi udføre de fleste opgaver når det gælder landskabspleje, men skulle du være i tvivl om vi kan håndtere din opgave er du velkommen til at kontakte os så vi kan få en god dialog om hvad vi kan tilbyde dig.

Landskabspleje i høj kvalitet

Vores store erfaring med landskabspleje har gjort os til en ekspert indenfor mange forskellige former for havearbejde. Uanset hvilken opgave du har til os, gør vi altid hvad vi kan for at levere et projekt i top kvalitet når vi er færdige. Da vi bygger vores virksomhed på tilfredse kunder er det meget vigtigt for os altid at sætte kunden i fokus og få en god dialog om hvilke ønsker han eller hun har til opgaven så der ingen forvirringer er og så vi alle sammen samtidig kommer fra arbejdet med en god mavefornemmelse.

Få et uforpligtende tilbud på landskabspleje

Så står du og mangler hjælp til landskabspleje, er vi altid klar med en hjælpende hånd. Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf: 22 35 80 37 så vi kan få en snak om din opgave. Du kan også kontakte os på e-mail kontakt@mh-nature-care.dk eller via vores kontaktformular så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på landskabspleje.

Har du spørgsmål til os?

M.H. Nature Care

CVR: 36334592
Følg på Facebook

Adresse

​Svanemosevej 95,
6000 Kolding

Kontaktinfo

Telefon: 22 35 80 37
E-mail: kontakt@mh-nature-care.dk