Har du spørgsmål? Ring på 22 35 80 37 Kontakt os Læs mere om os

Entreprenørarbejde

Har du en have der trænger til en ordentlig tur? Skal du have udgravet et område? Hos M.H. Nature Care klare vi flere forskellige slags entreprenørarbejde.

M.H. Nature Care udfører opgaver i alle størrelser inden for byggeri og anlægsarbejde.

​​Igennem mange år har vi løst opgaver for både offentlige og private virksomheder, der ønsker et funktionelt og æstetisk byggeri i kvalitetsmaterialer. Skal du bruge hjælp til entreprenørarbejde i form af have renovering, jordarbejde eller træfældning garantere vi en erfaren service der sætter dine ønsker i fokus.

Entreprenørarbejde i høj kvalitet

Et godt og veludført projekt afhænger af kvaliteten på entreprenørarbejdet. Skal du have fældet et træ er det vigtigt at de korrekte sikkerhedsforanstaltninger er taget i betragtning. Samtidig hvis du har med jord at gøre er det meget vigtigt at det behandles korrekt da jord er et levende materiale der kan ødelægge det endelige resultat hvis det ikke håndteres korrekt.

Vi lægger altid vægt på, at kvaliteten er i top, at arbejdet udføres korrekt hele vejen, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler.

Entreprenørarbejde i Kolding og omegn

​Vi indgår altid en klar skriftlig aftale med vores kunder, så alle er indforstået med opgaverne og planerne og vi undgår misforståelser. Dette har gjort os populære hos vores kunder og har ført til at vores entreprenørarbejde blevet efterspurgt i områder som Vejle, Kolding og Fredericia. Dog arbejder vi hovedsageligt i Sjælland.​

Få et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde

Leder du efter en anlægsgartner der udføre flere slags entreprenørarbejde står M.H. Nature Care altid klar til at hjælpe dig med hvad vi kan. Du kan altid kontakte os på tlf: 22 35 80 37. Du kan også skrive en e-mail på kontakt@mh-nature-care.dk til os eller via vores kontaktformular, så kontakter vi dig igen hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde.

Har du spørgsmål til os?

M.H. Nature Care

CVR: 36334592
Følg på Facebook

Adresse

​Svanemosevej 95,
6000 Kolding

Kontaktinfo

Telefon: 22 35 80 37
E-mail: kontakt@mh-nature-care.dk