Har du spørgsmål? Ring på 22 35 80 37 Kontakt os Læs mere om os

Maskinkørsel

Hos M.H. Nature Care tilbyder vi maskinkørsel. Det vil sige at vi udlejer maskiner til dig når du mangler dem til dine opgaver. Det er de færreste der ligger inde med en gravko hvis de skal have lavet udgravninger eller jordarbejde i haven. Derfor står vi klar til at hjælpe med maskinkørsel.

Skal du have hækken og plænen klippet eller fældet træerne kan vi selvfølgelig også hjælpe med det. Det kræver også ofte store maskiner, hvilket de fleste ikke har i redskabsskuret. Da vi tilbyder maskinkørsel i form at levering af maskiner er vi naturligvis også altid klar til at påtage os hele anlægsarbejdet, så resultatet bliver gennemført smukt og stilfuldt.

Skal du bruge maskinkørsel til jordarbejde, vedligeholdelse af hækken eller plænen er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med maskinerne der passer lige til dit behov.

Maskinkørsel - Maskiner du kan regne med

Når du bestiller maskinkørsel hos os kan du regne med at vi levere maskiner der fungere som de skal og fortsætter sådan igennem hele projektet. Vi bygge vores virksomhed på tilfredse kunder så det er naturligvis meget vigtigt for os at vores maskiner altid fungere optimalt når vi udlejer dem til kunder eller benytter dem selv i løbet af et projekt.

Fordele ved maskinkørsel

Fordele ved maskinkørsel er forholdsvis simple. Med mindre du ofte arbejde med store maskiner er det ikke optimalt at opbevare dem hjemme eller på et andet lager. Det koster for meget og kræver for meget eftersyn. Derfor synes mange at det er belejligt at leje maskinerne i stedet så man slipper for alle hovedpinerne der kan være involveret i at ejer sådanne maskiner.

Få et uforpligtende tilbud på maskinkørsel

Så mangler du maskinkørsel er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi udlejer med glæde de maskiner du har brug for. Kontakt os på tlf: 22 35 80 37, e-mail kontakt@mh-nature-care.dk eller via vores kontaktformular, så giver vi et uforpligtende tilbud på maskinkørsel.

Har du spørgsmål til os?

M.H. Nature Care

CVR: 36334592
Følg på Facebook

Adresse

​Svanemosevej 95,
6000 Kolding

Kontaktinfo

Telefon: 22 35 80 37
E-mail: kontakt@mh-nature-care.dk