Har du spørgsmål? Ring på 22 35 80 37 Kontakt os Læs mere om os

Anlægsarbejde

Har du en vision om hvordan din have skal se ud? Skal den have den helt store tur eller har du bare nogle få indvendinger du synes kunne friske haven op. M.H. Nature Care vedligeholder, renoverer og nyanlægger haver i alle størrelser og stilarter. Vi tilbyder blandt andet totalentreprise inden for anlægsarbejde hvilket blandt andet indebære jordarbejde, træfældning, konstruktion af nye terrasser, ny beplantning og meget, meget mere.

Har du en opgave inden for anlægsarbejde du tror går ud over vores kompetencer er du velkommen til at kontakte os, så vi kan få styr på hvad opgaven kræver og hvorvidt det er noget vi kan hjælpe med eller ej.

​Skal haven omlægges, står vi også altid til rådighed med rådgivning og planlægning af anlægsarbejdet, så haven bliver helt i den stil, som I ønsker det.

Anlægsarbejde i høj kvalitet

Vi har meget erfaring med anlægsarbejde og er kun tilfreds når kunden er tilfreds. Denne attitude til arbejdet har gjort vores kunder meget glade og er det vi bygger virksomheden på. For os er det meget vigtigt at levere arbejde af den højeste kvalitet så alle parter kan være stolte af resultatet. Denne kvalitetsbevidsthed har bragt efterspørgsel med sig og vi har nu arbejdet med blandt andet anlægsarbejde i områder som Vejle, Kolding og Fredericia. Dog udføre vi hovedsageligt arbejdsopgaver på Sjælland.

Få et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde

Så står du og mangler hjælp til anlægsarbejde til din have? Skal du have fjernet et træ i midten af haven? Måske mangler du simpelthen rådgivning til anlægsarbejdet? Uanset hvilket anlægning problem du står med kan vi helt sikkert hjælpe dig. Du kan altid kontakte os på tlf: 22 35 80 37. Du kan også skrive en e-mail på kontakt@mh-nature-care.dk til os eller via vores kontaktformular, så kontakter vi dig igen hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på Anlægsarbejde.

Har du spørgsmål til os?

M.H. Nature Care

CVR: 36334592
Følg på Facebook

Adresse

​Svanemosevej 95,
6000 Kolding

Kontaktinfo

Telefon: 22 35 80 37
E-mail: kontakt@mh-nature-care.dk